Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol29/6g/qk3m799sh7i5390/cykel-experten.se/public_html/classes/Blowfish.php on line 69
 Köp Winther cykel hos Cykel & Skid-experten Malmö - din winther återförsäljare - Cykel & Skid-experten

Bästsäljare

Information

Tillverkare

Extrapriser

  • Nishiki EW 4
    Nishiki EW 4

    Den här cykeln tillverkas på Hisingen...

    9 596,00 kr -20% 11 995,00 kr

Våra butiker

Våra butiker

Öppettider: Mån-Tors 10-18, Fre 10-17, Lör 10-14. Söndagar och helgdagar - stängt

Leverantörer

Julklapp Tips

Lista produkter efter tillverkare: Winther

Winther har decenniers erfarenhet av att utveckla och bygga cyklar för det nordiska klimatet.

Vi vet att klimatet och vet vad ramar och komponenter måste tåla.

Vi har en bra kvalitet och aldrig kompromissa, om det är kvalitet eller körglädje.

Vi har satt ihop våra cyklar för att ge dig och alla våra nordiska kunder kvalitets cykel och körglädje in've förtjänat.

Winther - en skandinavisk klassikerWinther cyklar har levererat kvalitet till det danska folket sedan 1932 och är ett av de äldsta cykelmärken i Danmark. Med ett tätt förgrenat nätverk av återförsäljare över hela landet är Winther också ett av Danmarks mest populära cykelmärken. Allt som allt finns det ingenting som talar emot att Winther intar en särställning i konsumentens medvetande. Många tänker omedelbart på cyklar för hela familjen när de hör namnet Winther. Winther barncyklar har länge positionerat sig som ett starkt varumärke. Vi tänker alltid på en bra integration mellan cyklar för barn och vuxna i Winther prochram. Man kan ofta hitta en junior version av samma typ av cykel som mamma och pappa cyklar på.


BLACK WINTHER, GREEN WINTHER OCH WHITE WINTHER


Green Winther och White Winther kompletterar Black Winther. Färgerna talar för sig själva, och liksom med Black Winther försäkras användaren om ett stilsäkert cykelval som håller i många år. Black Winther är en serie cyklar i matt eller sandblästrad svart elegans. Tvärs modellprochrammet låter Black Winther ägaren sätta sig upp på en cykel, som hålls konsekvent i färg och som aldrig går ur modet. Den cyklist som bäst låter sin personlighet komma ut, baserat på en ren svart kvalitetscykel, har nu ett kompromisslös alternativ, oavsett om det är en klassisk herr- eller damcykel, en citybike eller en rå lastcykel, som tilltalar honom eller henne i design och funktionalitet.


WINTHER SEASON OCH WINTHER TOURIST DE LUXE


Förutom barncyklarna och Black, Green och White Winther erbjuder Winther ett brett cykelprochram av klassiska cyklar och citycyklar. – Vi talar om Winther Season. Winther Season kännetecknas av ett omfattande sortiment av cyklar, som varierar längs klassisk till sportig geometri och olika nivåer av komfortutrustning. Tourist de Luxe-cykeln är den mest kända klassiska stålcykeln på Köpenhamns gator. Den anrika cykeln har genom många år handbyggts av HF Christiansen på egen fabrik i Randers. HF Christiansen har hittills endast tillverkat Tourist de Luxe i ett annat av sina varumärken, Raleigh. Men för att kunna komplettera de många aluminiumcyklarna från Winther, och marknadsföra Tourist de Luxe till en internationell publik som tittar mot Köpenhamn för inspiration, är vi glada att kunna erbjuda Winther Tourist de Luxe till våra trochna Winther-användare.cykel-experten.se Winther återfösäljare i Malmö

Mer
per sida
Visar 1 - 12 av 19 artiklar
Visar 1 - 12 av 19 artiklar