Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol29/6g/qk3m799sh7i5390/cykel-experten.se/public_html/classes/Blowfish.php on line 69
 Stadscyklar - Cykel & Skid-experten
Stadscyklar

Stadscykel - Ta dig fram smidigt och säkert.

Som vi alla vet, kan kollektivtrafiken under rusningstid bli en mycket ansträngd bekantskap. Du skulle också kunna gå, men då får du ställa väckarklockan tidigare. Vi på cykel-experten.se rekommenderar att du hoppar på cykeln. Speciellt om du bor i Stockholm Göteborg, eller någon annan av Sveriges stö...

Stadscykel - Ta dig fram smidigt och säkert.

Som vi alla vet, kan kollektivtrafiken under rusningstid bli en mycket ansträngd bekantskap. Du skulle också kunna gå, men då får du ställa väckarklockan tidigare. Vi på cykel-experten.se rekommenderar att du hoppar på cykeln. Speciellt om du bor i Stockholm Göteborg, eller någon annan av Sveriges större städer, då är cykeln ofta det snabbaste sättet att ta sig fram i rusningstrafik och därför har stadscykeln vunnit mångas hjärtan. Har du bara ett bra lås så kommer den vara ditt transportmedel dygnet runt, året runt och avgångstiden bestäms enbart av dig. Stadscykeln går i Sverige ofta under namnet Citybike. Man skulle också kunna kalla det standardcykel för denna typ av cykel är förstås även användbar för människor i mindre befolkade delar av landet. På cykel-experten.se hittar du under kategorin standardcyklar, cyklar som är tänkta för dagligt transport. Vi har ett stort utbud av denna typ av cyklar. Nedan hittar du inspiration för att hitta den bästa stadscykeln för dig. 

Mer

Stadscyklar Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

  • Damcyklar

    Damcyklar

    Damcyklar är stabila och sköna att cykla på och har en ram med lågt insteg. De kommer färdigutrustade med stänkskärmar och pakethållare. Den upprätta cykelpositionen gör att man har koll på sin omgivning. Oftast har cyklarna fotbroms och en handbroms samt navväxlar med vrid växelreglage. Det är bara att välja en modell och färg som faller en i smaken!

  • Herrcyklar

    Herrcyklar

    Herrcyklar är stabila och sköna att cykla på och ger en avslappnad och upprätt cykelposition. De kommer färdigutrustade med stänkskärmar och har ofta en pakethållare bak- eller framtill. Många har fotbroms och handbroms samt navväxlar med vrid växelreglage. Det är bara att välja en modell och färg som faller en i smaken!