Cykel Experten Malmö följer svenska regler & lagar så att du som konsument kan känna dig trygg.

Avtal om köp

När du som kund har lagt din beställning, och den bekräftats av Cykel Experten Malmö till den e-postadress som du angav vid beställningen, har du bekräftat köpet och därmed accepterad dessa villkor. Genomfört köp innebär att du samtycker till att namn och personnummer registreras i vårt kundregister. Du måste ha fyllt 18 år för att handla på Cykel & Skid-experten:s hemsida. Du kan endast handla hos oss om du har leverensadress i Sverige.Vi hanterar pesonuppgifter enligt PUL, vilket innebär att vi inte sprider någon information vidare. Vi polisanmäler alla falska beställningar och bedrägeriförsök.

2 års köptrygghet

Du är givetvis som konsument välkommen att använda vår 2 års köptrygghet. Var du än bor i Sverige. Du som konsument står då för frakten. Det går även bra att utföra alla delar ur 2 års köptrygghet i vår butik i Malmö.

Betalning & Fakturainformation

Nets Checkout

Nets Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Nets Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Nets faktura eller Nets konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Genom att ange eller efterfråga information i Nets Checkout godkänner du våra användarvillkor och vår användning av dina personuppgifter enligt vad som framgår nedan.

Ångerrätt

Har du handlat på Cykel & Skid-experten och inom 14 dagar från köptillfället ångrat dig, så kan du byta eller ångra ditt köp. För att ångerrätten ska gälla måste du som konsument kontakta oss inom dessa 14 dagar från köptillfället. Ångerrätten gäller om varan hålls i oförändrat skick. INGEN ÅNGERRÄTT PÅ REAVAROR.

Returer skickas till:

Cykel & Skid-experten
Köpenhamnsvägen 5 D
217 43 Malmö

Outlösta paket omfattas INTE av ångerrätten. För beställda, men ej uthämtade varor debiteras du som konsument för summan av din beställda vara samt fraktavgiften, tur och retur.

Frakt och återbetalning

Om du skulle ångra ditt köp så står du som konsument för frakten (tur&retur). Återbetalning sker senast 14 dagar efter att vi mottagit din retur.

Reklamation och Garanti

Som konsument har du 2 års garanti på Cyklar.  Garanti omfattar fabrikations- och materialfel och gäller själva varan, inte eventuella följdskador.

Som konsument 3 års reklamationsrätt. En reklamation är endast när något är skadat på själva varan, alltså inte normalt slitage. Reklamation till Cykel Experten Malmö ska göras så snart felet upptäcks på företags mejl adress [email protected]. Cykel Experten Malmö följer Allmänna reklamationsrättens rekommendationer vid eventuell tvist.Vid godkänd reklamation står Cykel Experten Malmö för kostnaden utav frakten.

Reklamationer skickas till:

Cykel & Skid-experten
Köpenhamnsvägen 5 D
217 43 Malmö

Leverans

Efter mottagen order har vi som målsättning att skicka din vara inom de 6 närmaste arbetsdagarna om annat är ej meddelat till dig.

Frakt

Vi har som policy att alltid leverera cykeln komplett ihopmonterad så att du som konsument kan känna dig trygg. Vi skickar därför cyklar, skidor och delar med Postnord eller Bussgods Sverige, väl emballerad för att du så fort och så säkert som kan hämtas på närmaste DHL/Bussgods ombud. Undantag för barncyklar upp till 16″ (tum) som köpes i kartong och därmed blir det billigare frakt. Barncyklar är ej monterade!

Vad som gäller för cykel som är ”Monterad” är följande. Du som kund behöver endast montera pedaler, samt vrida styre och i vissa fall montera på framhjul. Då detta ej kan monteras på grund av frakten. Ett monteringsguide alltid medföljer.

Frakt alternativ väljs i kundkorgen. Varan kan hämtas upp i vår fysiska butiken eller få skickade. Cyklar/Skidor kan skickas med alternativ närmaste ombud och hemleverans. På cyklar som kostar över 9999:- debiteras ej fraktkostnad. Det gäller ej reavaror och hemleverans alternativ. Exempel: Köper du cykel som kostar 11000:- och väljer hemleverans du får godkänna order med fraktkostnad men vi debiterar dig bara 400 kr dock full pris för hemleverans är 800:-

Eventuella fel och slutförsäljning i publicerat material

Vi på Cykel Experten Malmö reserverar oss för att korrigera eventuella fel i lagernivån, produkttext, bilder och priser på hemsidan i efterhand. Bilder på hemsida kan ej garanteras att återge exakt utseende. Vi förbehåller även rätten till prisändring och slutförsäljning utan föregående avisering. Detta kan bero på valutaförändring, prisändring från leverantörer samt tekniskt fel på webbplatsen.

Kassa

I kassan fyller du som vanligt i dina personuppgifter, din längd och vilken ramstorlek du önskar.

Övriga frågor och synpunkter

Har du en fråga som rör dessa villkor, eller kanske andra frågor och synpunkter etc? Då är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Företagets juridiska uppgifter
Cykel Experten Malmö
Köpenhamnsvägen 5 D
217 43 Malmö
Org.nr: 850819-9059