"Kästle skapar unika skidor för alla förhållanden med hjälp av beprövad teknik inspirerad av racing, med endast de bästa råvarorna. Sofistikerade konstruktioner och patenterad teknik som utvecklats i Österrike skapar nya riktmärken i prestandastandarder."

Deras patenterade nyckelteknologi är unik för skidtillverkning. Genom att ta bort onödiga lager på skidans framsida gör vi skidan lättare. Detta resulterar i flera fördelar: skidan blir upp till 30 % dämpare, skidan känns mer stabil, kantgreppet är kraftfullare, styrningen är mer exakt och totalvikten reduceras.

Varje Kästle-skida är byggd med den finaste träkärnan, tillverkad med precision till en tiondel av en millimeter. Detta gör att vi kan styra skidens vikt, lyhördhet och dämpande egenskaper, vilket resulterar i en hållbar produkt av hög kvalitet.

Tresorten, eller kombinationen av olika träslag, tillgodoses individuellt för varje modelllinje, baserat på skidans avsedda tillämpning. Vi garanterar unik hantering med enastående prestanda.

Visar alla 3 resultat