STEALTH 1000W 16AH Visa större

Online endast

STEALTH 1000W 29"

Ny produkt

Tillverkare: Cyclotricity

Notera! Eftersom cykel skickas direkt från England frakten kan ta upp till 14 arbetsdagar. I hög säsong också med fördröjning några dagar

Mer detaljer

20 objekt

14 494,00 kr

FAKTURA DELBETALNING UPP TILL 24 MÅNADER
FAKTURA DELBETALNING UPP TILL 24 MÅNADER

Mer information

Stealth 1000W –Extrem el-cykling!

Om du någonsin undrat om du kan spärra av din elcykel för att gå fortare än dess vanliga 25km/h hastighetsgräns och använda den vid terräng cykling, då har du absolut hamnat på rätt plats! Den ständigt så populära Stealth kommer nu i en ny trimmad version som nu gör det möjligt för dig att cykla i 50km/h med hjälp av det 48V, 1000W systemet.

De svenska/EU-regler dikterar att en elcykel inte får överstiga en output effekt på 250W för att vara väg-laglig. Vilket inte är goda nyheter för adrenalin sökarna bland oss som vill kunna äventyra ute i terrängen men ändå kunna cykla förnuftigt och lagligt på vägen. Ett köp av en hög effekts elcykel kommer med sina rättsliga konsekvenser. Å andra sidan, det praktiska med en väg-laglig elcykel innebär att ge upp det roliga man kan ha ute på terrängen. Så vilket väljer du?

CycloTricity hade föresatt sig att lösa detta dilemma och introducerade det första elcykel sortiment som kombinerar det bästa av två världar! Vi har utvecklat ett unikt system som gör det möjligt för användaren att växla mellan två lägen beroende på om du är på väg eller i terräng, så att du kan låsa upp den fulla kraften där det är tryggt och lagligt att göra så.

Cykeln kommer förinställd på dess väg-lagliga 250W output effekt som standard. två lägessystemet är inbäddad i LCD monitorn som kan låsa upp den fulla kraften i systemet med hjälp av en speciell kod (detta kan erhållas vid undertecknande av de-restriktionsanvändarvillkor).
Observera att detta inte är samma sak som en avspärrnings knapp som varit tveksamt ur rättslig synvinkel.

Om du är ute efter maximal spänning och hastighet inom terrängmiljö, har ditt letande nått sitt slut! Detta är den första elcykel som kan erbjuda 1000W output effekt av ren adrenalin, men ändå kunna konfigureras för säkra väg-rättsliga resor.

Specifikationer:

 • 1000W borstlös och växellös bakre nav motor (kommer begränsad till Sverige/EU-reglering på 250W uteffekt och 25km/h som standard. Når upp till 50km/h när motorn spärras av till 1000W läget)
 • LCD instrumentbrädan visar uteffekt, hastighet, tid, resans avstånd etc samt ger förmågan att spärra/spärra av motorn vid önskat tillfälle.
 • 5 nivåer av pedal assistans lägen
 • Bromsar: utrustad med mekaniska skivbromsar. Elektriska raster spakar som bryter strömmen när den tillämpas.
 • Batteri: 48V/16Ah eller 12Ah Litiumjon batteri (40-65 km/35-50 km varierar mellan laddningar beroende på terräng, cyklistens vikt, frekvent användning av PAS, frekvens av stopp / starter, lufttryck i däcken mm) Baserat på 250W begränsat läge. Distansen kan sjunka ner till 20 km vid 1000W avspärrat läge.
 • Laddare: laddare med LED indikerar laddningsnivå (Batteriet ska vara fulladdat inom 5 timmar)
 • Ramstorlek: 18″ Aluminiumlegering 6061 ram
 • Fjädring: SR Suntour Alloy
 • Växlar: 7 växlad Shimano bakväxel
 • Fälgar: 29" Aluminium dubbla väggar
 • Sadel: PVC läder
 • Ringklocka: Ingår
 • 1 Års garanti
 • Total vikt av elcykel inklusive batteri: 24 kg!

15 andra produkter i samma kategori:

Nerladdning

Ramstorlekstabell

Kolla upp rätt ramstorlek till dig!

Nerladdning (294.25k)