Leverans

Efter mottagen order har vi som målsättning att skicka din vara inom de 6 närmaste arbetsdagarna. Vissa produkter som säljes bara online kan ta lite längre tid innan vi skickar iväg dem. Vi har som policy att alltid leverera cykeln komplett ihop monterad så att du som konsument kan känna dig trygg. Vi skickar därför cyklar, skidor och delar med DHL, Bring eller Bussgods Sverige, väl emballerad för att du så fort och så säkert som kan hämtas på närmaste DHL/Bring/Bussgods ombud. Undantag för barncyklar upp till 16″ (tum) som köpes i kartong och därmed blir det billigare frakt. Barncyklar är ej monterade!

Vad som gäller för cykel som är ”Monterad” är följande. Du som kund behöver endast skruva på framhjulet, montera pedaler, samt vrida och spänna styre. Då detta ej kan monteras på grund av frakten. Instruktionsguide medföljer alltid.

Retur

Returer skickas till:

Cykel & Skid-experten
Köpenhamnsvägen 5D
217 43 Malmö

Outlösta paket omfattas INTE av ångerrätten. För beställda, men ej uthämtade varor debiteras du som konsument för summan av din beställda vara samt fraktavgiften, tur och retur.

Returfrakt och återbetalning

Om du skulle ångra ditt köp så står du som konsument för returfrakten. Återbetalning sker senast 14 dagar efter att vi mottagit din retur.