nishiki_logo centurion-logo merida_logo winther_logo shimano-logo sram-logo schwelbe-logo head-logo volkl-logo nordica-logo atomic-logo Salomon-logo stockli_logo lange-logo burton-logo swix-logo

Cykeluthyrning i Malmö

 I vår butik kan ni nu även hyra cyklar. Vi hyr ut våra begagnade stadscyklar, MTB (Mountainbike) cyklar och även landsvägscyklar till personer som är i behov av den tjänsten. Cyklarna som hyrs ut är alla serviserade och i bra skick. Uthyrningstiden kan vara på 1 dag, 2 dagar, helg, vecka e.t.c. Priserna är från 100kr och uppåt beroende på hur länge ni behöver cykeln. Vid hyrning av cykel behöver ni ett kreditkort som försäkring utifall att cykeln inte skulle lämnas tillbaka eller om den skulle bli stulen under uthyrningstiden. Det är ert ansvar att lämna tillbaka cykeln i samma skick som den var vid uthyrningen. Skulle något behövas repareras vid inlämning av cykeln så är det ni som står för kostnaden. 

Hyra/Testa MTB (Mountainbike) cyklar

Dam modell Merida Matts 7.20-D 27,5" , växelgrupp: Shimano eller liknande
Pris: 1 dag: 400 kr; 2 dagar: 700 kr; 3 dagar: 1000 kr; 4 dagar: 1300 kr; Vecka: 1600 kr 

Herr modell, Principia Evoke A7.9 Air 29in Deore XT 2x10sp Hydr. disc 21i, växelgrupp: Deore XT eller liknande,
Pris: 1 dag: 400 kr; 2 dagar:  700 kr; 3 dagar: 1000 kr; 4 dagar: 1300kr; Vecka: 1600 kr 

Ifall ni är en större grupp så går det självklart fortfarande bra att hyra cyklar. För en extra kostnad kan vi även ordna transport av cyklarna, utifall ni önskar cykla en bit bort från Malmö. Kontakta oss för en offert eller förfrågningar om detaljer så hjälper vi er!

EnglishGermanSwedish