Hamax AS är en Norsk tillverkare av barncykelstolar, cykelvagnar och cykelhjälmar. I mer än 60 år har Hamax utvecklat innovativa produkter för säker transport av barn.

Det handlar inte bara om transport. Att spendera tid med familjen är en gåva. Hälsa är viktigare än någonsin. På Hamax vill vi bidra till familjetid, hälsosamma friluftsaktiviteter och en smidig organisering av vardagen. Vi har skapat produkter som främjar tid tillsammans – skapar minnen som kommer att värdesättas i framtiden.

Hamax-äventyret startade redan 1958, på en liten ö i Oslofjorden, där plastkomponenter tillverkades. I början av 60-talet utvecklades vinterslädar och miniskidor, och 1981 introducerades den allra första barncykelstolen på marknaden. Under åren utvecklades Hamax till en ledande, global leverantör av barnprodukter, som ständigt utvecklas, vilket ledde fram till en ny produktlinje 2016 – cykelvagnar. Dagens Hamax präglas av full fokus på säkerhet, kvalité och design.

Säker transport av barn är mer relevant än någonsin, eftersom ett ökande antal familjer väljer att byta ut den andra bilen med cyklar. Hamax-produkterna är anpassade till multifunktionell användning och gör det enkelt att leva ett hälsosamt, roligt och grönt liv.

Visar alla 14 resultat