De skientusiastiska experterna på Premium Sport Austria har samlats för att utveckla din utrustning för den perfekta skiddagen. Skidåkning i sin renaste form och premium från skidentusiasm är gränsöverskridande, långt bortom gränserna.

ATT ÅKA SKIDOR
Varje Grenzwertig -skida är unik. Utvecklad i dialog med dem som driver det. Högkvalitativ, resursbevarande hantverkstillverkning, vi ger produkten skid tillbaka sitt ursprungliga värde. Skidåkning i sin renaste form är gränsöverskridande.

PREMIE
Ständig vidareutveckling genom erfarenhet och pågående diskussioner med kunder i våra sport- och hyrbutiker är grunden för produkter av exklusiv kvalitet. Premium är marginellt med utmanande prestanda.

ENTUSIASM
Dina vildaste önskningar på skidor i kombination med det tekniska kunnandet och erfarenheten hos etablerade österrikiska sporthandlare är gränsöverskridande. Det handlar om innovation. Men mer om passion. Bästa möjliga skidutrustning för en perfekt dag i bergen. Entusiasm för skidåkning är gränsöverskridande, långt bortom gränserna.

Visar alla 12 resultat