nishiki_logo centurion-logo merida_logo winther_logo shimano-logo sram-logo schwelbe-logo head-logo volkl-logo nordica-logo atomic-logo Salomon-logo stockli_logo lange-logo burton-logo swix-logo

GIANT – VÄRLDENS STÖRSTA CYKELMÄRKE
 Giant grundades 1972 med uppdraget att skapa bättre cyklar och utveckla upplevelsen med att cykla. Från starten har innovation och utveckling stått i centrum och gjort Giant unika på marknaden. 
Giant är idag världens i särklass största cykelmärke: Världsmästare, motionscyklister, rekreationscyklister, barn och pendlarcyklister mfl cyklar på en Giant världen över. Vart än ditt cykeläventyr leder så finns där en Giant som passar dig.Grundarna av Giant var hantverkare och ingenjörer. De förstod sina starka sidor. Så för att göra cykling roligare och tillgänglig för människor runt om i världen, de gjorde vad de visste bäst. De bestämde sig för att förbättra cykelupplevelsegenom att följa tre vägledande principer: hantverk, innovation och inspiration. Det började med lätta aluminiumramar. Giant förmåga att producera högkvalitativa cyklar till ett överkomligt pris får fler ryttare att uppleva cykling på ett helt nytt sätt. Sedan dess har jätte pionjärer framsteg i både aluminium och komposit teknik. Vi introducerade den första prisvärda kolfiber cykel, den Cadex 980 C, och omvandlade högpresterande cyklar med vår totala Compact Road designen. I mountainbike, etablerade Jättens Maestro Suspension en ny nivå av prestanda för off -road körning och racing.
Under de senaste fyra decennierna har jätte vuxit långt bortom sin tillverkning rötter för att bli världens ledande varumärke av kvalitetscyklaroch redskap. Med mer än 12.000 retail partners över hela världen, har vi som mål att inspirera äventyr i alla ryttare, från casual till konkurrenskraftiga.
Giant cyklar vinner VM . De vinner designpriser också. Men viktigast av allt, vinner de hjärtan ryttare som väljer att cykla en del av deras liv. Vi stödjer det valet. Vi tror att det gör världen till en bättre plats.
RIDE LIV. RIDE GIANT.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.