ABUS

Det tyska företaget ABUS grundades 1924. Namnet på varumärket kommer ifrån grundarnas namn, August Bremicker Und Söhne KG. Abus började med att producera traditionella hängslås som de visste skulle vara en simpel och tidlös produkt som alltid skulle bli efterfrågad.
Idag är varumärket ABUS världskänt och ABUS säkerhetsprodukter används av allt ifrån privatpersoner till stora företag.

ABUS LÅSINFORMATION
Se till att låsa din cykel på rätt sätt, då ökar chansen dramatiskt att du får behålla den! Cykelstölderna har de senaste åren gått ner, det tack vare bättre lås och tydligare information från dem som säljer låsen. Följer man bara några enkla tips kan man, med största sannolikhet, sälla sig till den växande skara som inte blir av med sin cykel. 
1. Köp ett bra lås. Vi rekommenderar Abus. Ja, det är faktiskt så att Abus idag är ohotad etta på marknaden. De fokuserar konsekvent på att utveckla och förbättra sina lås, medan en del andra tillverkare lägger all energi på att producera så billiga lås som möjligt. Det här känner ju även tjuven till, och han är läskunnig – så om du ser till att det står Abus på låset är halva slaget redan vunnet. 
2. Lås alltid fast cykeln runt ett fast föremål; staket, stolpe etc. Gör det inte så lätt för tjuven att han bara kan bära iväg med cykeln. 
3. Fyll ut bygeln (ser ut som: U) så gott det går med ram, stolpe, hjul – ju mer desto bättre. För de flesta kvalitetslås bryts upp med domkraft, som tar ganska mycket plats inuti låset när man försöker att ”spränga” det, så om låset/bygeln är fyllt med cykel och stolpe får domkraften helt enkelt inte plats. På billigare lås, som går att få upp från utsidan (såg, kylspray, dyrk eller borr), behöver man inte tänka på att fylla ut bygeln. Det är nog bara att hålla tummarna som hjälper

 

Visar alla 7 resultat