Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol29/6g/qk3m799sh7i5390/cykel-experten.se/public_html/classes/Blowfish.php on line 69
 Centurion - Cykel & Skid-experten

Bästsäljare

Information

Tillverkare

Våra butiker

Våra butiker

Öppettider: Mån-Tors 10-18, Fre 10-17, Lör 10-14. Söndagar och helgdagar - stängt

Leverantörer

Julklapp Tips

Lista produkter efter tillverkare: Centurion

Centurion Hybrid

är klassisk i Centurions cykelområde och är i fokus för de övriga produkter i sortimentet. Centurion Basic-modellen är den centrala modellen i Centurions cykelprogram, och det kommer att fortsätta att vara så i framtiden. Centurions hybrid cyklar kännetecknas av enkla och eleganta utseende, och dess enkla och funktionella design.

Hybridcyklar | Stadscyklar 

CENTURION DESIGN OCH FUNKTION I ETT 


Funktionell design har varit Centurions riktmärke sedan 80-talet. Återhållsam skönhet i formspråket parat med högkvalitativa komponenter och montering som skapar Centurions enkla recept. Den nordiska tonen i Centurion märks som en djup harmoni mellan design och funktion, som strävar efter att erbjuda ett högt bruksvärde för ägaren. Centurions mission har lyckats när ägaren upplever äkta glädje av att cykla, dag efter dag, år efter år.


 Centurion i Sverige


Fem av tio svenska cyklister känner till Centurion, och i Centurions målgrupp visar undersökningar år efter år att sju av tio vet och känner igen märket. Det kan vi vara stolta över. Så det är upp till Centurion att leverera den stabila och pålitlig cykling som kunderna efterfrågar. Vi vet också att produktkvaliteten värderas högt av Centurions trochna publik. Det är glädjen av en lång och givande relation med sin cykel som cyklister prioriterar, när man köper en ny Centurion.


En lätt och stabil cykel för snabb och säker transport. För den stora allmänheten olika transportutmaningar hittar Centurion cyklar stadscyklar, som utvecklats för detta ändamål. Centurions stad cyklar har bredare däck och grövre körsätt, vilket gör stadens cykel som lämpar sig för de tuffa vägarna i städerna. Den komfort och kvalitet gör stads cykel lämpar sig för körning på grusgångar och marksten.


VIKT OCH STYRKA


Centurions prochram är allsidigt sammansatt av produktfamiljer, och det är svårt att framhäva en familj framför en annan. Ta för exempel Centurion Basic Fitness. Basic Fitness är en sportig pendlarcykel i bästa Centurion-tradition. För att göra cykeln extra läcker - och livet lättare för ägaren – är ramen är tillverkad av tripple butted aluminium. Vi optimerar ramens avgörande egenskaper, vikt och styrka, genom att justera tjockleken i materialet beroende på graden av belastning på specifika ställen. På så sätt sparar vi vikt och ökar styrkan på samma gång. Flaggskeppet Centurion Zero förtjänar också att nämnas. Och det gör Centurion Basic också. Och Centurion Image, och så kan vi fortsätta, för Centurions familjer har alla var för sig något att erbjuda till sin kräsna och trochna publik. Köp din Centurion hos Cykel & Skid-experten i Malmö.

Mer
per sida
Visar 1 - 12 av 13 artiklar
Visar 1 - 12 av 13 artiklar