Blogg

Cykelbutik i Malmö

Cykel butik

Cykel kulturen i Malmö

Malmö är en stor cykel stad och det märks inte minst på dom cykel butiker som är överallt i stan. Allt från stora cykelkedjor till kvartetts cykel butik/verkstad. Cykling är en av dom största transport medlen i Malmö och Malmöborna har cyklar i alla olika skick och när något går sönder så har dom ofta inte långt till en cykel butik eller cykel verkstad. Men Malmö har också rätt stora problem med cykelstölder, så tillbehör så som lås säljer ofta väldigt bra här.

Men för at vara rent krass också så är där en tendens till att försöka få så mycket gjort för så lite pengar som möjligt, så där är en stor konkurrens mellan butikerna och verkstäderna för at få kunder. Det märks inte minst i priserna på punktering och andra lättare jobb, en Punktering i Malmö ligger i snitt 200 kronor billigare än riks snittet (Stockholm, Göteborg: 350kr) (Malmö: 150kr eller lägre beroende på butik.)

Cykel butik i alla smaker.

Med nästan hundra Cykel butiker, cykelverkstäder och cykel återförsäljare i Malmö så kommer en stor skillnad i priserna och ett stort urval till kunderna, många verkstäder sticker ut med att vara specialiserade eller att ha en hög generell kompetens för att locka kunder. En butik kan vara inriktad på stads cyklar medan en annan på landsväg/racer, men du som kund kan ha din egen favorit butik tack vare personerna som jobbar i butiken. Så det gäller bara inte att ha erfarenhet med cyklar men också med kunder, kunderna uppskattar at du som cykel specialist tar dig tid att snacka med dom och kan ta tid råd giva dom om vad som kan behövas göras på deras cykel.

Cykel och Skid Experten.

Vid köp av ny cykel så försöker vi här på Cykel och Skid Experten vägleda dig som kund till det bästa av vår förmåga och hänvisa dig till den typ av cykel vi tycker passar bäst till ditt användnings område vare sig det är pendling, sport eller motion.
Vi kan också anpassa din nuvarande cykel med tillbehör så som pakethållare, korgar, stöd, Lås och andra tillbehör du behöver för Vardagen, Hemestern eller Bikepackingen.
Vi utför också service och reparationer av din cykel snabbt och ofta med Fasta priser.

bilder på våran Malmö butik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *