Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol29/6g/qk3m799sh7i5390/cykel-experten.se/public_html/classes/Blowfish.php on line 69
 Crescent - Cykel & Skid-experten

Bästsäljare

Information

Tillverkare

Våra butiker

Våra butiker

Öppettider: Mån-Tors 10-18, Fre 10-17, Lör 10-14. Söndagar och helgdagar - stängt

Leverantörer

Julklapp Tips

Lista produkter efter tillverkare: Crescent

Om du en gång har börjat tänka på varumärket Crescent, ser du plötsligt cyklarna överallt. Såväl nya som gamla. Något som inte är en slump. Crescent är en kvalitetscykel, gjord för svenska förhållanden.
Det har skjutsats på våra cyklar i väderlekar som inte är att leka med. Det har tävlats med dem i allt från världsmästerskap och Vätternrundan till de bästa badplatserna på landet.
I polisens hittegodsavdelningarkan de rättmätiga ägarna till och med hitta sina trotjänare i ursprungsskick. Inget annatföretag i Sverige har det trampatspå så mycket och så länge,
som på Crescent. Vi vill att din cykel ska tåla det mesta, oavsett om du väljer en Race, MTB, Sport, City, Classic eller en juniorcykel.
Årets racesegment har en så perfekt kombination av lätta moderna material, sinnrika konstruktioner och rå styrka, att den äldre generationens tävlingscyklister, skulle kunna uppleva det som fusk.
MTB-segmentet har fått en ny egen standard, efter hårda tester i vårt tekniska laboratorium och i skogen. Och om du ska delta i några av årets MTB-lopp, så har vi modeller anpassade efter alla väglag (Om man överhuvudtaget kan använda ordet väglag i sådana här sammanhang,)


Sportsegmentet är till för dig som har bråttom till jobbet och som vill ha samma funktioner som finns på tävlingsmodellerna: Styvt ramparti, vevlager som ger extrakraft till bakhjulet, ergonomiska hadtag m m.
Våra citycyklar är bekväma,lättskötta, har fotbroms, är pålitliga och smidiga i omkörningarna. Juniorcyklarnahar vi tillverkat i decennier.Kvaliteten är så utmärkande
att cyklarna alltid går i arv.
Hållbarhet gäller också formgivningen på våra Classic-cyklar. Det finns andra som tillverkar liknande retromodeller. Men varifrån tror du de har fått sin inspiration?


 
 

Inga produkter från denna tillverkare.