Information

Nyheter

Extrapriser

Våra butiker

Våra butiker

Öppettider: Mån-Tors 10-18, Fre 10-17, Lör 10-14. Söndagar och helgdagar - stängt

Julklapp Tips

Sortiment Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • Cykel

  Cykel

  En cykel, förr kallad velociped eller bicykel, är ett vanligen endast av mänsklig muskelkraft drivet fordon, oftast med två eller tre hjul, men både enhjulingar och fyrhjulscyklar förekommer. De flesta cyklar saknar motor, men vissa har en mindre hjälpmotor. Förr var det en mindre förbränningsmotor, se knallert, men numera i regel en elmotor.

 • SKIDUTRUSTNING
 • Fyrverkeri

  Fyrverkerier

  Fyrverkeri är en typ av lågexplosiv pyroteknik som används i estetiska syften och underhållningssyfte. Vanligtvis skjuts fyrverkerier vid nyår, påsk, valborg och ...

  Fyrverkeri för alla tillfällen. ... Tårtor i olika storlekar och kalibrar är idag en av de mest populära fyrverkeripjäserna. Tänd stubinen och njut av fyrverkeriet.

 • Fitness

  FITNESS

  På vår webbshop hittar du fitnessprodukter utvecklade och designade för att passa de nordiska förhållandena. Vår passion för cykel och träning går inte att ta miste på! Här hittar du ett bra urval produkter för träning året runt. Få din grundläggande träning på plats inför Vasaloppet eller stanna i form inför nästa cykelsäsong. Vi gör det möjligt för dig att träna året om oavsett väder och vind.

  Rätt redskap för dig

  Här hittar du en bred variation av fitnessredskap oavsett vilken träningsform du utövar. Tränar du ofta cykling när vädret tillåter kanske du vill komplettera med löpträning inomhus. Meridas löpband är utvecklade för maratonlöparen och för dig som utövar löpning som ett komplement till övrig träning. Vill du träna stora muskelgrupper, kondition och få igång förbränningen är roddmaskinen ett bra komplement till övrig träning. Merida fitnessredskap är anpassade efter nordiska krav och är av hög kvalité. Därför kan du känna dig trygg när du tränar med ett redskap från Merida.

  Träna oavsett väder

  Med våra träningsredskap kan du träna trots att vinden viner och regnet smattrar - det finns ingenting som stoppar dig. Varför inte starta morgonen med ett pass på löpbandet eller en tur på spinningcykeln. Eller bygg ett eget hemmagym med flera olika maskiner för att kunna variera din träning på bästa sätt. Här hittar du dessutom reservdelar ifall det skulle behövas. Det finns många hälsofördelar med träning och rör du på dig varje dag kommer du snabbt märka skillnad. Oavsett om du är elitidrottare eller vardagsmotionär finns det något för dig här. Vi ses på löpbandet!